Pro De Baander

UITERLIJKE VERZORGING (UV)

ONDERBOUW

 

Het is belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien. Bij dit praktijkvak krijg je basistechnieken aangeboden, zodat je leert hoe je je uiterlijk kunt verzorgen.
Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld haar- en gezichtsverzorging en het verzorgen van je handen en nagels. In de lessen komt een stukje theorie aan bod en krijg je praktijkgerichte opdrachten. Verder is er genoeg tijd om zelf te experimenteren met alles wat bij uiterlijke verzorging hoort.

Lijkt het jou leuk om meer te leren over hoe je er verzorgd en netjes uit kunt zien? Kom dan bij uiterlijke verzorging  om te ontdekken wat bij je past en wat je leuk vindt om te doen!

UITERLIJKE VERZORGING (UV)

BOVENBOUW

 

Het is belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien. Bij dit praktijkvak krijg je basistechnieken aangeboden, zodat je leert hoe je je uiterlijk kunt verzorgen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld haar- en gezichtsverzorging, nail art, gel lak, visagie, grimeren en massage technieken. In de lessen komt een stukje theorie aan bod en krijg je praktijkgerichte opdrachten. We oefenen veel met elkaar om te werken aan de competentie “omgaan met klanten”.

DIRECT BELLEN