Pro De Baander

KEUKEN ASSISTENT (KAS)

Korte informatie over de cursus

 

In de horecakeuken van ons restaurant leer je de vaardigheden  in de praktijk. Je leert lekker en mooi koken voor gasten. Je leert hoe je de producten presenteert. Je leert om te gaan met drukte.

In deze cursus leer je

  • De juiste ingrediënten en materialen verzamelen
  • Gerechten bereiden
  • Verschillende snij- en kooktechnieken
  • Je werkplek afruimen en schoon maken

Voor deze cursus worden leerlingen gezocht die

  • Het leuk vinden om te koken volgens een planning
  • Veilig en hygiënisch willen werken
  • Het de gasten naar hun zin willen maken

 

 

Na het behalen van het examen krijg je

een branche diploma SVH Keuken assistent (KAS). Daarmee kun je makkelijker een baan krijgen in de horeca. Bijvoorbeeld in een restaurant, een instellingskeuken of een fastfood restaurant zoals  Mc Donalds.

De cursus volg je het hele jaar, 1 dag per week . De schooltijden zijn dan van 12.40 uur tot 20.00 uur. Je gaat dus wat langer door omdat je kookt voor een restaurant met echte gasten. Je gaat ook stagelopen in de horeca.

DEZE CURSUS VOLG JE HET HELE JAAR, 1 DAG PER WEEK (8 LESUREN)

DIRECT BELLEN